Indrammet plakat med særlig historie fra Mødrehjælpen blev givet i gave

BRØNDERSLEV: Lederen af Mødrehjælpens Genbrugsforretning i Brønderslev Inger Mølgaard kneb en lille tåre i taknemlighed og glædelig overraskelse, da hun forleden dag i forretningen fik besøg af Tine Hillgaard, som overrakte hende 7.500 kr. og en flot gammel indrammet plakat fra Mødrehjælpen.

Tine Hillgaards mor, socialrådgiver Lis Hillgaard, døde for kort tid siden, og Tine Hillgaard og hendes søstre blev enige om, at i stedet for blomster til begravelsen, skulle pengene doneres til Mødrehjælpen. Tines Hillgaards mor arbejdede som nyuddannet socialrådgiver i Mødrehjælpen i København i 10 år, derefter flyttede hun til Hals og arbejdede bl.a. som lektor i socialt arbejde på Aalborg Universitet, forskede, skrev bøger og sluttede sit arbejdsliv med egen praksis. Hun kæmpede hele livet mod sociale uretfærdigheder, så derfor er det helt i hendes ånd, at pengene bliver givet til aktiviteter til udsatte børn i Brønderslev.

Den indrammede plakat har siden Lis Hilgaards tid i København hængt i hendes entre, nu har den fået en flot plads i Mødrehjælpens forretning i Brønderslev.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...