Little Donkey-vognen er i løbet af sommeren blevet et fast element i bybilledet, hvor Rasmus Theil serverer mexicanske retter igennem ruden på den lille foodtruck

BRØNDERSLEV: Rockmusikken buldrer ud af en lille højtaler, og en storsmilende mand står og gør klar til dagens servering.

Rasmus Theil er blevet et kendt ansigt i Brønderslev i løbet af sommeren, hvor hans lille streetfoodvogn, Little Donkey, har stået klar til at servere lækkerier til de, der er til fals for mexicansk mad og gerne med et solidt strejf af chilivarme. Det er en gammel drøm, der er gået i opfyldelse, og Rasmus Theil hygger sig med at servere mad for kunderne og møde de mange smilende mennesker på gaden.

- Interessen for at lave mad har altid været der. Jeg har en stor passion for madlavning, og jeg er lidt halvnørdet omkring det. Jeg bruger mange timer i køkkenet privat, og jeg er selvlært. Jeg elsker den kreative frihed til at folde madlavningen ud, og at det er mig der bestemmer, det er også derfor menukortet ofte varierer meget, siger Rasmus Theil.

At det lige blev mexicansk mad, der bliver serveret igennem ruden på den lille trailer, er både på grund af kærligheden til den stærke mad, men også udbuddet af mad i Brønderslev.

- Jeg elsker mexicansk mad! At det har så frisk smag og det kan være stærkt. Jeg har spurgt mange mennesker, hvad det er, der mangler. Og flere har sagt, at der mangler et godt alternativ til det andet take-away, der er i byen, siger Rasmus Theil.

For ham er det vigtigt, at det er friske råvarer, og at mest muligt er hjemmelavet, men det behøver ikke være decideret helsekost.

- Altså, mine fried tacos har intet at lade sig høre på. Men jeg gider ikke være en fuldkornsguru, men jeg vil gerne lave alt selv. Der er ingen sukker og unødvendig olie i min mad, jeg sylter selv rødløg, der er ingen færdige krydderier og jeg laver min egen guacamole. At det er hjemmelavet betyder meget for mig, siger Rasmus Theil.

Til daglig er Rasmus Theil SSP medarbejder, hvor han ofte møder folk, der har det lidt svært i livet. Så derfor er det også fedt for ham, at have et ekstra job, hvor folk kommer ham smilende i møde.

- Jeg er virkelig glad for mit rigtige arbejde, men det kan være hårdt at møde folk, der har det svært i livet hver dag. Så jeg havde lidt brug for et andet job, hvor det også er sjovt. Ikke fordi det andet arbejde ikke er sjovt, men her i vognen møder jeg kun folk der smiler og er glade, og det er rart som en afveksling fra det andet job, siger Rasmus Theil.

For Rasmus Theil har det været rigtig sjovt endelig at udleve en drøm om at lave mad til andre, og han mener selv, han er blevet taget godt imod i byen.

- Det er gået ret fedt. Der har været en utrolig god opbakning i byen. Langt de fleste har taget i mod det med åbne arme, og det kan jeg jo kun tolke som en god ting, siger Rasmus Theil.

Da Little Donkey ikke har noget fast salgssted, så er det nemmest at finde ud af, hvor vognen er, ved at følge ”LittleDonkey” på Facebook.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...