U11 hold fra Brønderslev har ikke tabt en eneste kamp i to sæsoner

BRØNDERSLEV: Brønderslev Floorball har for andet år i træk vundet U11A vest mesterskabet, hvilket vil sige, at de er blevet Jyske Mestre i den bedste række i floorball.

Efter en kamp i Frederikshavn i sidste uge fik de overrakt en pokal fra Floorball Danmark, og træner Morten Bager melder om en god dag for holdet.

- De syntes jo, det var vildt fedt. De var ovenud begejstrede, og der er en rigtig god forældreflok, der bakker godt op om det og sørgede for, at der var børnechampagne til dem. De havde også fået lavet trøjer, hvor der stod Jysk Mester på. Det var megafedt, beretter Morten Bager, der også fortæller, at der er ti spillere på holdet, og at det er drenge, der er rigtig gode til at bakke hinanden op på kryds og tværs og træner flittigt.

U11 holdet har ikke tabt en eneste kamp i de seneste to sæsoner, selv om der har været tætte kampe i mellem.

- Vi har børn, der virkelig går op i det med liv og sjæl. Det er ikke fordi de er større talenter, men det afgørende er, hvor mange timer man har en floorball stav i hånden, siger Morten Bager.

Kampen i Frederikshavn, som drengene fra Brønderslev vandt 5-3, var sæsonens sidste, men da børnene ikke har lyst til en lang sommerpause, træner man videre en gang om ugen for alle på tværs af alder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...