Anmelderrost sanger på besøg i Brønderslev - får lokal support af Daniel Jul

BRØNDERSLEV: Mathilde Falch giver koncert i BASaren i Brønderslev fredag den 26. oktober sammen med sit band. Det oplyser spillestedet i en pressemeddelelse.

Mathilde Falch udgav i oktober 2017 sit fjerde album "Som Børn På Ny"- et mørktonet og dristigt rockalbum, der indeholder sange om smerte, kærlighed og håb.

Det er indspillet med Mathildes faste band, der også er med hende på landevejene: Adam Winberg (trommer), Morten Puper (keyboards), Jeppe Skovbakke (bas), Christian Ki (guitar) og Charlotte Schultz (kor).

- Med i studiet har hun en kærlighed, der er større til rock end til pop, og hun er stadig en sjælden fugl i sin generation. "Som Børn På Ny" har Mathilde Falch skrevet til og om de børn der af den ene eller anden årsag er nødsaget til at blive voksne for hurtigt, oplyser BAS.

Koncerten får lokal support, og i Brønderslev bliver det Daniel Jul, som skal optræde. Han er sangskriver og sanger, han tekster er på dansk og kredser om alt fra kærlighed til sorg og andre samfundsrelaterede og hverdagslignende emner.

- Han er eftertænksom i sine altid enkle men komplekse sangtekster, og som sangskriver og musiker er han indlevende, ærlig og nede på jorden. En ung mand med noget at fortælle. lyder beskrivelsen fra BAS.

Mathilde Falcks plade "Som Børn På Ny" fik fem stjerne af GFrock. Mathilde Falchs forrige album, “Alle Taler", blev i samme uge som udgivelsen udnævnt til “Ugens Album" på P4 og begge hendes singler fra albummet blev også spillet meget på P4.

Mathilde Falch har igennem de senere år opbygget en stadig større fanskare og har været på flere større turnéer med sit band, som duo og soloartist.

Mathilde Falch er datter af musiker Michael Falch.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...