Kulturdagen på Brønderslev Bibliotek bød på mange former for kultur for både børn og voksne

BRØNDERSLEV: Der var stort ryk ind, da Borger 9700 og Brønderslev Bibliotek lørdag bød indenfor til Kulturdag.

Udenfor biblioteket var der stillet et stort telt op med madkultur i form af mange forskellige slags fødevarer, og man blev også modtaget med levende musik fra Brønderslev Kulturscene.

Indenfor var der mange forskellige ting i gang - blandt andet var nogle børn i gang med at lave deres egne badges med fede, farverige tuscher sammen med Brønderslev Ungdomsskole.

- I år har vi lagt os i selen for, at der også er aktiviteter for børn hele dagen. Der kommer mange familier med børn, fortalte Bente Kristoffersen, der er bibliotekschef.

Der var også vældig meget aktivitet i bogbussens garage, hvor biblioteket solgte ud af de bøger, der ikke længere har brug for - her gik folk koncentreret og bladrede i lange rækker af kasser med bøger af forskellig art.

Allerede under en time inde i arrangementet var der glæde at spore hos Borger 9700.

- Der er rigtige mange mennesker allerede fra start, noterede Else Simonsen fra Borger 9700 sig.

Årets tema var gøgl, og udenfor var Det Flyvende Kuffertcirkus at finde.

En flok af børn og voksne fulgte med i løjerne der.

Dagen blev indledt med tale af Simon Aagaard fra fritids- og kulturudvalget, og også indenfor var der musik, som et andet hold fra Kulturskolen leverede.

Der var også kultur i form af keramik og andet kunsthåndværk på programmet til årets kulturdag, som er blevet en tradition i Brønderslev.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...