Boligsalget er i top i 2020, og der er solgt 12 pct. flere hjem i Brønderslev Kommune i forhold til året før.

Det oplyser Pernille Muhlig, der er indehaver af Home Brønderslev, i en pressemeddelelse.

- 2020 var et ekstraordinært år for boligmarkedet i Brønderslev Kommune. Knap 520 handler taler deres tydelige sprog. Det er 12 pct. flere end sidste år, oplyser hun.

Ejendomsmæglerkæden Home har opgjort tallene på basis af tal fra Boligsiden. Tallene indeholder alle typer handler, altså både villaer og rækkehuse, lejligheder og årets store hit - sommerhuse, byggegrunde osv.

Pernille Muhlig fra Home oplyser, at det har været et særdeles travlt år for boligsalget i forretningen i Brønderslev.

- Køberne er fortsat meget aktive, selv om kalenderen siger januar, men udvalget er dykket en del, så der mangler flere boliger at vælge imellem, siger Pernille Muhlig.

Home opfordrer derfor til, at endnu flere går videre med salgsplanerne allerede nu, hvis de ønsker at sælge boligen i løbet af de kommende måneder.

Homes køberbarometer viser, at mange danskere har købsplaner de kommende måneder. Hele 15 pct. svarer i en ny undersøgelse fra YouGov for Home, at de er eller skal på jagt efter en bolig. Det er flere end for tre måneder siden.

På landsplan er fremgangen i salget på 22 pct. eller godt 19.000 flere handler til over 107.000, viser ejendomsmæglerbranchens tal fra Boligsiden.

Det er ikke sket siden midten af 00’erne, at man i Danmark runder 100.000 bolighandler.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...