BYENS LIV: Byparken i Sterup er i gang med at blive forsynet med lys

Byparken i Sterup er i det daglige godt benyttet af såvel byens borgere som af gæster fra oplandet. Det rekreative område med egen sø, bålhytte og legeplads har dog hidtil været hæmmet af manglende belysning i de mørke timer. Det rådes der bod på nu.

Et større el-arbejde er i gang med henblik på at oplyse byparken. Projektet er kommet i stand via donationer fra henholdsvis SE-Vækstpuljen under Norlys samt Sparekassen Vendsyssels Fond, Jerslev. Sidstnævnte har doneret 50.000 kr. til projektet, mens SE-fonden har bidraget med 40.000 kr.

- Det er vi rigtig glade for, fortæller formanden for Sterup Borgerforening, Michael Jørgensen.

- Vi mangler lys i parken således, at den får endnu større værdi for brugerne i efterårs- og vintermånederne. Gravearbejdet er godt i gang, og det varer ikke længe, inden lamperne monteres, forklarer Michael Jørgensen.

Projektet omfatter otte lamper rundt om søen. Ligeledes monteres seks lamper ved bålhytten og to standerlamper ved legepladsen. Derudover bliver også parkeringspladsen oplyst med yderligere to lamper. Sterup Borgerforening forestår i øvrigt selv vedligeholdelsen af parken.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...