Brønderslev Handel vil hylde helte til Go’ Aften Brønderslev med legehelteløb

BRØNDERSLEV: Brønderslev Handel opfordrer borgerne i Brønderslev til at melde ind med navne på hold eller enkeltpersoner som har gjort en forskel for Brønderslev. Onsdag 29. maj til arrangementet Go’ Aften Brønderslev i midtbyens gader med temaet ”Heltene fra Vendsyssels hjerte” vil man nemlig hylde byens lokale helte.

Det oplyser handelschef Lars Bisgaard i en pressemeddelelse.

- Vi vil gerne give dem, der har været med til at gøre en forskel til fordel for byen, en stor tak for deres indsats, oplyser han.

Derfor håber man nu på borgernes hjælp til at få heltene frem i lyset og maile sin indstilling til Brønderslev Handel.

- Eneste krav er at den person, eller det hold man indstiller, lever op til byens motto: Vendsyssels hjerte. Det kan f.eks. være et ungdomshold i en idrætsgren, der har kæmpet sig til et jysk mesterskab, en person, der har udført et stort arbejde i en forening eller en person, der har givet en ekstra hånd, hvor der var desperat brug for det. Kort sagt en eller flere der har ydet en ekstra indsats og dermed givet byen et godt ry, skriver handelschefen.

Til Go’ Aften Brønderslev holder butikkerne åbent til kl. 22. Heltene vil blive hædret på scenen med fuld musik, og der bliver en heltemarch i midtbyens gader med Brønderslev Harmoniorkester, så de besøgende kan hylde alle heltene. Med i marchen går også deltagerne i Legehelteløbet, der afvikles samme aften.

Legehelteløbet er tiltænkt alle aldre, og tanken er først og fremmest at man skal have det sjovt, mens man er ude på en rute på en eller tre kilometer, blandt andet ved at klare udfordringer på ruten som at løbe baglæns eller danse.

Løbet arrangeres i samarbejde med Børneulykkesfonden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...