Kommune og forening er fælles om at udbrede motion blandt ældre

BRØNDERSLEV: Krudtuglerne, som er en forening, der har sport for seniorer på programmet, vil have endnu flere seniorer i gang i Brønderslev. Det oplyser Brønderslev Kommune i en pressemeddelelse.

11. oktober holder de Åbent Hus, hvor alle områdets seniorer er inviteret. Foreningen har et stort fokus på fællesskabet og det sociale og håber at få endnu flere med.

På dagen kan man prøve gymnastik, krolf, dart og en masse andet. Det foregår i Brønderslev Hallerne klokken 9.

- Vi vil gerne have fat i endnu flere seniorer. På nuværende tidspunkt er vi omkring 80 medlemmer, men vi har plads til mange flere. Vi ved der sidder mange alene rundt omkring, og dem vil vi da gerne have ind i vores fællesskab. Nu afholder vi det her Åbent Hus for at tiltrække nye medlemmer, oplyser foreningens formand Poul Jensen.

Lige nu går aldersspændet i foreningen fra 60 år og hele vejen op til slutningen af 90-årsalderen. Faktisk er Krudtuglernes ældste medlem 92 år.

Der er fast træning hver torsdag fra kl. 9-11. Traditionen tro indledes dagen altid med tre sange fra højskolesangbogen. Fra 9.30 er der dels aktiviteter i slusen og i hallen. I hallen er der fælles opvarmning under kyndig ledelse af Ellen Bager. Herefter vælger man selv sin aktivitet, hvad enten det er dart, krolf, tæppe-curling eller bob. I slusen tilbydes der stolegymnastik til de knap så mobile medlemmer hos instruktør Ellen Hermansen. Der er også fast krolf hver tirsdag.

Det er Krudtuglerne Brønderslev og Bevæg dig for livet - Senior i Brønderslev Kommune, som står bag arrangementet 11. oktober. Alle kan deltage uanset form og tidligere erfaring med sportsgrenene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...