Musikforening byder på koncert med sanger og sangskriver

BRØNDERSLEV: Daniel Jul gæster lørdag 6. april Den Runde Pavillon i Brønderslev, og vender dermed hjem til barndomsbyen, hvor det hele startede. Det oplyser Morten Vangsted Holm Kristensen fra Musikforeningen LIVE, som står bag koncerten.

- Når Daniel Jul skriver sange, er teksterne på dansk og kredser om alt fra kærlighed til samfundsrelaterede og hverdagslignende emner. Han er eftertænksom i sine altid enkle men komplekse sangtekster. Som sangskriver og musiker er han indlevende, ærlig og nede på jorden. En ung mand med noget at fortælle, lyder beskrivelsen fra Musikforeningen LIVE. De oplyser også, at Daniel Jul aldrig har fulgt populærkulturen, men lyttet til den musik, som han synes er interessant.

- Det afspejler sig i sangskrivningen og kompositionerne, som fremstår old school, men alligevel aktuelle og med en moderne twist. Daniel Jul har utallige koncerter bag sig rundt i hele landet både solo og med band. Blandt andet som support for Aura, Mathilde Falch og Juncker. Han har desuden opvarmet for Johnny Madsen i en udsolgt Karolinelund i Aalborg foran 5000 mennesker. I 2018 var et stærkt år for den unge sangskriver.

- Pladekontrakt, airplay, og et hav af koncerter. Debutsinglen røg i rotation på Danmarks Radio og blev produceret af teamet bag Jacob Dinesen og Peter Sommer.

Daniel Jul arbejder i øjeblikket på ny musik og forventer snart udgive næste udspil.

Sidste gang Daniel og bandet var på besøg i 2017 var Pavillonen tæt på udsolgt. Billettern kan købes i døren.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...