Onsdag 29. maj er der Legehelteløb i Brønderslev i forbindelse med Go’ Aften Brønderslev

BRØNDERSLEV: Spænd dine snørebånd og løb afsted som en ægte superhelt, når der afholdes Legehelteløb til fordel for Legeheltene. Sådan lyder opfordringen fra Børneulykkesfonden, der sammen med Brønderslev Handel afvikler Legehelteløbet i forbindelse med Go’ Aften Brønderslev onsdag 29. maj kl. 19.00

- Det er fuld fart frem og godt humør, når Danmarks små og store superhelte løber afsted til Legehelteløb i Brønderslev d. 29. maj. Der kommer sus i kapperne, hvad enten man vælger at spurte, gå eller hoppe igennem ruterne som måler 1 og 3 kilometer. Legehelteløbet er nemlig et familieløb, hvor det ikke handler om at nå først i mål, men derimod om at have det sjovt under løbet, imens man gør en forskel for de indlagte børn i Danmark, oplyser Børneulykkesfonden i en pressemeddelelse.

Til Legehelteløbet bliver alle deltagere klædt ud som superhelte med dertilhørende heltemaske og heltekappe i enten blå, grøn, orange, pink eller gul farve. Inden løbet er der selvfølgelig også opvarmning, så alle er varme, når ruten skal nedlægges.

- Legehelteløbet skal være en sjov og aktiv oplevelse for børnene og deres forældre, hvor man får lov til rigtig at boltre sig og give den gas som en superhelt, imens man indsamler midler til et rigtig godt formål, udtaler Henriette Madsen, generalsekretær i Børneulykkesfonden i pressemeddelelsen.

Løbet arrangeres til fordel for Legeheltene, som arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn mellem 0-14 år, der hvert år indlægges i Danmark. Løbet støttes desuden af Apovit.

Formålet med løbet er både at inspirere familierne til at komme op af sofaen og komme ud og være aktiv, og samtidig sætte fokus på Legeheltenes arbejde ude på de danske hospitaler.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...