Brønderslev Kommune og Brønderslev Tennisklub sætter i maj fokus på at få flere i gang med tennis

BRØNDERSLEV: Brønderslev Tennis Klub sætter i maj måned fuld fokus på at få flere i gang med at spille tennis uanset tidligere erfaringer. Det oplyser Brønderslev Kommune i en pressemeddelelse, hvor de skriver:

- Som voksen kan det være svært at starte til en ny sport, som man aldrig har prøvet før. Der er selvfølgelig noget med formen, men også den tekniske del, som kan være en udfordring, hvis man pludselig skal konkurrere mod nogle, som har dyrket idrætten halvdelen af deres liv. Men den barriere vil Brønderslev Tennis Klub nu have nedbrudt - de inviterer alle interesseret til Voksenintroduktion 40+. Her er der træning i fire gange to timer og en låneketsjer, som deltagerne får til eje, hvis de melder sig ind efterfølgende.

- Man kan spille tennis i alle aldre - nu om dage kan man starte med at spille med en blødere bold på nogle mindre baner, så man kan komme lettere i gang. Man kan lære det fra bunden, og så hører vi jo ude i byen, at vores forening er god til at tage mod nye medlemmer, oplyser Karen Jørgensen, som er formand i Brønderslev Tennis Klub.

Det hele bliver servet i gang til Tennissportens Dag 4. maj kl. 10, hvor alle kan komme ud og prøve sporten. I de følgende uger følger introduktionsforløbet 40+.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...