Kræmmermarked og mulighed for at se på kolonihaver, der er til salg

BRØNDERSLEV: Kolonihaveforeningen Agdrupparken i Brønderslev holder kræmmermarked 15. og 16. september, begge dage fra kl. 10 til 16. Det oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

Det foregår omkring foreningens klubhus, og foreningen håber, at mange vil tage familie, naboer og venner med, for at møde de mange kræmmere. Der er boder både inde i klubhuset og i telte udenfor. Her sælges alt fra nips og pynteting til nytteting, mange forskellige loppefund, brændte mandler, nisser og meget, meget andet.

Som noget nyt vil der i år være gratis legetøjs-kræmmermarked udenfor klubhuset, hvor børn må prøve om de kan sælge deres aflagte legetøj.

Der vil være mulighed for at gå en tur i kolonihaveområdet, som rummer 82 haver. Evt. kigge på grunde eller huse, som er til salg.

Kolonihaveforeningen oplyser, at det på landsplan er blevet meget attraktivt at have en kolonihave, hvilket også gælder i Agdrupparken, hvor der er livlig gang i salg af huse.

- Der sker rigtig meget i Agdrupparken. Flere er i gang med renovering af kolonihavehuset. Mange benytter kolonihaven som et frirum, hvor der kan hygges og slappes af, dyrkes grønsager, frugt og blomster. Desuden kan man få lidt motion ved at ordne have og hus.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...