Ejer Mona Christensen har renoveret Klinik Be Nice med helt ny indretning

BRØNDERSLEV: - Det her ... det er jo en drøm og er alle pengene værd.

Det siger Mona Christensen, der forleden åbnede klinikken Be Nice i totalt nyrenoverede lokaler.

Klinik Be Nice tilbyder en lang række behandlinger og produkter indenfor ansigtsbehandling, fodbehandling, negle, vipper, bryn m.v.

- Jeg åbnede klinikken i 2007, og lokalerne var ved at være helt klar til en ordentlig tur, siger Mona Christensen, selv ejer lokalerne og derfor ikke skulle spørge om lov.

- Jeg kontaktede et designfirma og fortalte om mine ønsker, og så designede de det hele derfra - og alt er udskiftet lige fra rør og elektricitet til inventar, siger Mona Christensen, som ikke vil afsløre investeringens størrelse - kun at det har været dyrt.

- Jeg tror på Brønderslev - ellers ville jeg ikke have gjort det, siger Mona Christensen.

Klinik Be Nice flyttede i et tomt lokale på hjørnet af Bredgade og Mejlstedgade i de fem uger, renoveringen stod på og er nu tilbage i nye rammer.

- Selv om vi har det samme antal kvadratmeter, er indretningen blevet meget bedre, og nu er der plads til endnu en medarbejder, hvis der bliver behov for det, siger Mona Christensen, som siden etableringen har haft Pernille Christensen ansat.

Pernille har vundet både sølv og guld ved DM i negle, og det giver ekstra kunder i butikken - især op mod jul, hvor mange gerne vil give deres negle et ekstra pift.

Og kunderne er ikke udelukkende kvinder.

- Dem har vi flest af, i alle aldre, men der kommer flere og flere mænd, som ofte begynder med en fodbehandling ... og det er både kontorfolk og håndværkere, siger Mona Christensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...