Der er mange tilmeldte hold til det tredje år med løb i Brønderslev

BRØNDERSLEV: Folkene bag Stafet for Livet i Brønderslev er klar til 2019-udgaven af løbet, som samler penge til støtte til kræftforskning. Og det ser godt ud, lyder meldingen - formand Henrik Jespersgaard vurderer, at det nok bliver et rekordår i år, hvor det er tredje gang, løbet holdes i Brønderslev.

- Brønderslev er den by i Nordjylland med flest tilmeldte hold, og det er vi mægtig stolte af. Ikke fordi rekord er målet i sig selv, det sagen drejer sig om er, at endnu flere lærer om kræften og hvordan vi ved at stå sammen udbreder kendskabet til sygdommen. Samtidig samler vi penge ind til Kræftens Bekæmpelse til forskning i sygdommen. Vi skal lære at snakke åbent om sygdommen og lære af dem, der er kommet igennem den svære sygdom, oplyser han i en pressemeddelelse.

Der har været tre styregruppemøder i foråret, hvor der er blevet arbejdet på planlægningen af arrangementet. Programmet er snart færdigt. Ti undergrupper arbejder med hver deres opgaver, alt fra underholdning og til de praktiske opgaver.

I 2018 deltog 37 hold i Brønderslev, og i alt 1364 personer deltog. Der blev løbet 23.479 runder og i alt 20.465 km. Det gav et indsamlet beløb på 470.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse.

Man kan tilmelde sig Stafet for Livet som hold, hvor man går sammen med kolleger, familie eller venner mod kræft,

Man kan også tilmelde sig som ”fighter”, hvis man er nuværende eller tidligere kræftpatient.

Arrangementet starter lørdag 15. juni kl. 8 og varer til søndag middag 16. juni, og det foregår i Hedelund Rhododendronpark.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...