BI’s Venner og Ø. Hjermitslev Dilettanterne er klar til at skabe en særlig oplevelse

BRØNDERSLEV: BI’s Venner er klar til at genskabe stemningen fra Matador i Den Runde Pavillon i Brønderslev i den kommende weekend 11. og 12. oktober.

- Vi har forberedt os og prøvet kostumerne og snakket om, hvordan det skal foregå, fortæller Knud Albeck, der er idémand på projektet.

Der bliver en masse effekter, der skal skabe den rette stemning i Den Runde Pavillon, og der kan godt bruges flere, hvis nogen ligger inde med noget fx opsatser til at sætte planter på, oplyser Knud Albeck.

Idéen er, at man kan komme ind og spise og høre musik i Den Runde men i en udgave, hvor pavillonen bliver pyntet op som Postgården fra Matador.

Man vil genskabe stemningen fra årene omkring 1935 til 1940 i det miljø, de fleste kender fra Matador, og Ø. Hjermitslev Dilettanterne kommer til at agere som noget af persongalleriet fra Matador sammen med tre personer fra BI’s Venner.

Musikken leveres af ”Toner af Guld”, som består af operasanger Hele Skovkjær og på klaver Dynes Skovkjær, som vil spille musik fra Matador og fra tiden dengang.

Der er ganske få billetter tilbage.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...