Som et led i den landsdækkende golfkampagne Juniorugen, vil de nordjyske golfklubber Læsø Seaside Golf Klub, Frederikshavn Golf Klub, Sindal Golf Klub Hjørring Golfklub og Brønderslev Golf Klub i uge 32 invitere børn og unge fra lokalområdet til nogle aktive sommerferiedage hvor de kan prøve kræfter med golfsporten. Der vil først og fremmest være fokus på sjov, leg og nye venskaber, samtidig med at børn og unge kan opleve hvorfor golf er verdens bedste sport.

Golf er en fantastisk sport, der skaber glæde, fællesskab og giver en masse frisk luft og gode oplevelser. Når man spiller golf, indgår man i et socialt fællesskab, hvor alle på tværs af alder, køn og niveau kan spille med og mod hinanden. Dette skyldes det helt unikke handicap system der findes i golfsporten, hvilket gør at uanset hvor dygtige man er, så får man en fantastisk oplevelse med golf.

Så hvis du har et barn eller barnebarn, så tag dem med ned til jeres lokale golfklub, hvor klubben vil sørge for et program fyldt med sjove aktiviteter, træning og golfspil på banen. Derudover står de selvfølgelig klar med både udstyr, frivillige og trænere. Spiller dit barn eller barnebarn allerede golf, så kan de invitere deres venner eller veninder med til Juniorugen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...