Orkester har tænkt i nye baner, og julekoncert bliver i år til juleshow

BRØNDERSLEV: Brønderslev Harmoniorkester har lagt hovederne i blød for at give muligheden ganske særlig juleoplevelse. Der har vi kikket deres koncert efter i sømmene og har besluttet, at de i år ikke gennemfører en julekoncert – men et juleshow.

Det oplyser Søren Himmelstrup, der er formand for orkestret.

- Mange af vores publikummer har fortalt os at de nyder vores gode musik, men også de forskellige ”happenings”, som vi i de seneste år har indlagt i vores koncertprogram. Juleshowet bliver derfor en perlerække af julenumre. Hvor vi tidligere har haft en traditionel del, er dette udskiftet med flere gode julenumre, skriver han i en pressemeddelelse.

Der kommer også andre aktører som en del af juleshowet.

- Vi holder fast i vores ”gymnastiknisser”, men Lucia optog og børnekor bliver også en del af showet. Mange af vores publikum kommer for at opleve musikken, som kun et harmoniorkester leverer, og derfor vil dette stadig være en vigtig del af juleshowet. Jeg er sikker på at alt dette vil medvirke til at vores publikum kan få en ganske særlig juleoplevelse, og dette kan være en god opstart til at komme i julestemning, skriver Søren Himmelstrup.

Selve musikken i showet vil være en overraskelse, men publikum skal hjælpe til med at synge et par gode julesange. Også en spændende julekonkurrence vil være en del af juleshowet.

Brønderslev Harmoniorkester afholder juleshow i festsalen på Brønderslev Gymnasium 3. december kl. 19.

Hele koncerten dirigeres altid af Mogens B.B. B Jensen, der styrer alle gennem aftenen. Aftens konferencier er Lars Bisgaard, som fortæller små historier om de enkelte melodier, som er forfattet af Bente Nykjær.

Billetter kan købes ved indgangen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...