På torsdag er det Go’ Aften Brønderslev Jul med mange aktiviteter i byen - Julemanden kommer, og det store træ tændes

BRØNDERSLEV: Julemanden lander i Brønderslev torsdag 28. november kl. 17. Det sker i forbindelse med, at byen holder Go’ Aften Brønderslev Jul samme aften med længe åbent i butikkerne.

Det oplyser handelschef Lars Bisgaard Andreasen.

Det bliver med røg, lys og lyd julemanden lander, for han bliver beamet ned på taget Mr. Agerbæk i Nygade direkte fra Grønland.

- Den teknologiske udvikling er ikke gået udenom julemanden, og det skulle efter sigende komme til at se rigtig flot ud, joker Lars Bisgaard Andreasen.

Når julemanden er landet, vil han sørge for at børn og forældre går i samlet trop ned af gågaden mod juletræet på Stjernepladsen, hvor han sammen med alle børnene vil tænde juletræet.

Optoget forventes at være ved Stjernepladsen ca. kl. 17.20

Butikkerne har længe åbent med julehygge i gaderne frem til klokken 21, så julehandlen kan komme godt i gang, og der vil også være nisser til stede, som vil sprede juleglæde med en julekonkurrence.

- Der skal findes en heldig vinder af et gavekort på 300 kroner, når nisserne Flora og Jokum spreder juleglæde og deler julegodter ud i Brønderslevs gader, oplyser Lars Bisgaard Andreasen.

Man kan møde Flora og Jokum i gaderne med minihesten Igor, som gerne lader sig klappe af børn og voksne.

- De medbringer også en gammel musikmaskine de underholder med, og Flora har lovet at medbringe sin magiske bundløse julegodteskål så der er lidt godt til børnene.

7. klasserne fra Skolegades Skole er også med på aftenen. De byder på en julehyggestue i de gamle Sadolin-lokaler i Algade.

- Det er jo efterhånden blevet til en tradition at 7. klasserne på Skolegade Skole står for en jule hygge-stue i december måned, skriver Lars Bisgaard Andreasen.

Lokalerne bliver pyntet op så de kommer til at ose at jul, hygge og stemning, og her kan man få et pusterum midt i juletravlheden. Klasserne har lavet et amerikansk lotteri, og der vil være et juletræ, som børn kan pynte med sin egen julepynt.

Der ud over vil børnene kunne aflevere tegninger til julemanden.

Julemanden vil i øvrigt være at finde i julestuen på udvalgte tidspunkter fredage, lørdage og søndage i december.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...