DONATION: Brønderslev Handel har fået en tidlig julegave i form af en donation på 200.000 kroner til julebelysning af Norlys Vækstpulje Nyfors

Glæden er stor i Brønderslev Handel, da de 18 december fik besked om, at de har modtaget en donation af Norlys Vækstpulje Nyfors til julebelysningen i Brønderslev.

- Det er den bedste julegave, man kunne få. Det løb ikke stille af sig, da jeg fik det af vide i morges, det var bedre end et skud morgenkaffe, lyder det begejstret fra handelschef Lars Bisgaard.

Donationen på 200.000 kroner fra Norlys Vækstpulje Nyfors skal gå til indkøbe ny julebelysning til Brønderslev, som forhåbentlig kan blive mere permanent.

- Det er tanken, at vi skal bruge dem til at købe julebelysning. Vi vil gerne have en løsning, hvor vi kan sætte det op i lygtepælene og indkøbe større figurer med lys, siger Lars Bisgaard.

I det nye år vil en arbejdsgruppe sætte sig ned og kigge på mulighederne for en ny julebelysning.

- Arbejdsgruppen skal finde en løsning, der gør, at vi ikke hvert år står og skal hente penge til opsætning. Det er simpelthen for dyrt. Vi vil også ud og søge andre fonde, for vi håber, vi kan komme op på en halv million i alt til julebelysning, siger Lars Bisgaard.

Handelschefen ser frem til, at man kan få lavet en mere permanent løsning på julelyset i Brønderslev, og at det kan ske allerede i 2021.

- Det giver muligheder for byen, og at vi kan komme videre i stedet for al den snak om julelyset. Vi har haft en positiv oplevelse med julelyset i år, og nu kan vi forhåbentlig skabe en endnu mere positiv oplevelse næste år, som også falder sammen med Brønderslevs købstadsjubilæum. Det hele går op en højere enhed, slutter handelschefen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...