Sct. Georgsgården juler på flere måder

BRØNDERSLEV: Hos Fritidsklubben Sct. Georgsgården i Brønderslev er julehyggen og julestemningen i højsædet. Siden slutningen af november har personalet og børnene pyntet klubben op til jul med lyskæder, nisser, julekranse, troldegrene og juleklip. Dette har fortsat ind i december måned, hvor det næste større projekt er én stor guirlande, der skal hænge og dekorere klubbens loft.

Det skriver afdelingsleder Megan McHardy Svendsen, Brønderslev Fritids- og Ungdomsklub, i en pressemeddelelse.

- Juletiden og ugerne op til er en periode, hvor værdier som fællesskab og samvær er i centrum. Derfor opleves december måned som god anledning til, at Brønderslev Fritidsklub kan skabe grobund for, at deres medlemmer inddrages i en kultur, hvor der er plads til alle og hvor fællesskab er i højsædet, blandt andet gennem forskellige juleaktiviteter med børnene.

Som led i at skabe julehygge i Brønderslev fritidsklub blev der afviklet brunkagehus-konkurrence. Børnene skulle i to hold på fem-seks personer bygge og pynte det flotteste brunkagehus, hvilket både satte børnenes samarbejde, tålmodighed og kreativitet på prøve.

- Vi valgte at lave konkurrencen med børnene, fordi den bidrager til at skabe julehygge og julestemning i klubben samtidig med, at den giver os mulighed for at bringe børnene sammen. Når de selv må bestemme, hvordan deres brunkagehus skal se ud, får de lov til at få indflydelse på opgaven samtidig med, at de i samspil med hinanden skal nå til enighed omkring det endelige produkt – og det kræver tæt samarbejde.

Holdene fik en halv time til at bygge og pynte deres brunkagehus, hvorefter der blev kåret en vinder af konkurrencen, og der var præmie til begge hold.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...