Mens meget formentlig bliver anderledes ved julen 2020, så er noget stadig ved det gamle. Brønderslevs butikker bugner nemlig som altid med masser af fristelser, og med Black Friday blev der for alvor taget hul på julehandlen. Det skete med stort rykind og med solid trafik på dankortterminalerne. Det konstaterer Trine Dolbak fra Skott i Nygade.

- Jeg synes, vi har fået en god start på julehandlen. Der har været travlt omkring Black Friday. Det skaber en vis fortrøstning i forhold til det samlede billede, fastslår Trine Dolbak, der samtidig er formand for Brønderslev Handel.

- Selvfølgelig er vi ikke på niveau med tidligere. Men jeg er rigtig glad for, at folk generelt er flinke til at handle lokalt. Kunderne fortæller os, at de så vidt muligt forsøger at lægge deres julehandel i de nære butikker. Det er vigtigt for vores handelsliv i byen, tilføjer hun.

Billedet var det samme i flere af de øvrige butikker, som avisen forleden besøgte. Blandt andet hos Mister Agerbæk – ligeledes i Nygade. Her var Frederik Bonde og Mathias Thomsen på udkig efter gode tilbud.

- Black Friday er jo en god lejlighed til at få købt noget nyt, lød det fra Frederik Bonde.

- Og skulle der være noget, som kan bruges som julegave, så er det jo også interessant, tilføjede Frederik Thomsen.

Lidt derfra traf vi Marie Larsen, der også kiggede efter nyt til garderoben.

- Jeg synes, det er hyggeligt at handle i de lokale butikker. I dag er jeg ikke på udkig efter noget specielt. Jeg er bare ude at ose, som man siger, men det kan da være, at jeg falder over noget interessant.

Hos modetøjsbutikken Vero Moda herskede der ligeledes travlhed. Også her var der masser af Black Friday-tilbud på hylderne, og såvel Dorte Larsen som de øvrige medarbejdere havde derfor nok at se til. Anderledes var det ikke i en af byens store gavebutikker, Kop & Kande. Her blev der weekenden over pakket ind i stride strømme. Da fotografen kiggede forbi, var Cille Christensen og de øvrige ekspedienter travlt optaget af at betjene kunder.

- Julehandlen er for alvor kommet i gang. Black Friday hjælper godt til, og vi går nogle travle uger i møde, fastslår Indehaver Morten Brix Jensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...