”Julemandens datter” kan ses i Brønderslev

BRØNDERSLEV: BASbio i Brønderslev viser i uge 48, 49 og 50 filmen ”Julemandens datter” i alt syv gange.

Det foregår i Grønland, hvor den 12-årige Lucia bor med sin mor Claudia og sin far Julius, bedre kendt som julemanden. Lucia går på den internationale julemandsskole og vil så gerne være julemand. Det må hun bare ikke, for det er kun drenge, der får lov til at gå i julemandsklassen. Det synes, Lucia er uretfærdigt, mens hendes far Julius synes, at hun skal følge traditionerne og blive som sin mor.

Da Lucia fortsat protesterer, giver Julemandsskolen hende én chance for at bevise, at hun kan være en ligeså god julemandselev som drengene. Hun skal opfylde menneskedrengen Alberts største juleønske: At hans far, der er ramt af en mystisk sygdom, bliver rask. Da det går op for Lucia, at Alberts far er blevet smittet af den ondskabsfulde Krampus, indser hun, at hun skal løse en næsten umulig opgave - hun bliver nødt til at fange Krampus for at gøre Alberts far rask igen.

Lucia rejser ned til Danmark for at finde Krampus, og nu starter et forrygende juleeventyr, som går over stok og sten, da det viser sig, at andre også jagter Krampus...

Martin Buch, Mia Lyhne og unge stortalenter i de bærende roller

Mette Horn, Nicolai Kopernikus, Ulf Pilgaard, Kristian Halken med flere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...