Film med musik af George Michael og Wham

BRØNDERSLEV: Filmen ”Last Christmas” kan ses i BASbio i Brønderslev i uge 49 onsdag, torsdag, fredag og søndag, alle dage kl. 19.

BAS oplyser, at filmen er inspireret af og bruger George Michaels Wham-hit og andre sange.

- Det handler om knuste hjerter og om at bevare troen. Det er ellers ikke let for Kate, som for blot et år siden overlevede en livstruende sygdom, som kæmper for at få et gennembrud som sanger og som kæmper for ikke at kvaje sig alt for meget på sit job som udklædt ”Santa’s helper” i en butik for mere eller mindre usmagelig julepynt og over for sine efterhånden færre og færre venner. Forholdet til familien - inklusive en omklamrende mor, en opgivende far og en jaloux søster - er anstrengt og forholdet til hendes hyppige mandlige scoringer er nogenlunde lige så ustabilt. Altså lige indtil Tom cykler ind i hendes liv, skriver de om filmen.

Emma Thompson står bag denne moderne kærlighedshistorie, der tager afsæt i George Michaels tekster og som spreder lidt magisk julestemning over det december-kolde London.

Som Kate og Tom ses Emilia Clarke og Henry Golding, mens Emma Thompson selv spiller Kates mor. Paul Feig har instrueret.

BAS har denne uge også en ekstraforestilling på programmet af en film, som også blev vist ugen før. Det er den danske film ”Kollision”, som får en ekstra visning torsdag 5. december kl. 14.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...