Borger9700 Ung indbyder til fest og lover at rydde op bagefter

BRØNDERSLEV: Borger9700 Ung holder 15. december en julefest for de unge i Brønderslev by og omegn i Den Runde Pavillon i Brønderslev. Her kommer mobildiskoteket fra Brønderslev DJ Alpha Pro og en lokal ung trio kaldet De tre Musketerer og står for musikken.

Det oplyser Jamie Voldby, der er formand for Borger 9700 Ung.

- Da vi holdte den her fest i år 2016, var det et kæmpe hit, og der var rift om billetterne, ja de var udsolgt efter syv dage. Vi håber igen på at vores julefest der bliver en succes, ligesom tidligere, skriver ha.

Aldersgruppen for festen er fra 10. klasse til 3.g på gymnasiet.

- Vi har valgt at holde den her fest, fordi vi mener, at den er med til at styrke sammenholdet blandt de unge i byen, så at de altid kan huske hvor fedt, det var at vokse op i Brønderslev. Dertil også at der kommer for få tilbud ud til de unge i den aldersgruppe, når det kommer til fester, ud over dem der holdes på uddannelsesinstitutionerne. Dette er en fest der er organiseret af unge, til unge, skriver Jamie Voldby.

Natteravnene fra Brønderslev vil jævnligt kigge forbi festen, og Borger9700 Ung oplyser, at der vil blive taget hånd om det affald, som festen måske genererer omkring pavillonen.

- Dertil vil jeg fra borger9700 Ungs side af sige, at der ikke er grund til bekymring. Vi vil som sidste gang efterlade parken i så flot stand som altid, lover Jamie Voldby.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...