Louis Nielsen i Brønderslev fejrede 10 års jubilæum for chefoptiker Rikke Petersen og souschef Morten Snedker

BRØNDERSLEV: Fredag den 1. juni var der Open by Night i Brønderslev og samtidig kunne butikschef Rikke Petersen og souschef Morten Snedker begge fejre 10 års jubilæum hos Louis Nielsen.

I dagens anledning var butikken pyntet op med blomster fra Grønthjørnets Blomster og butikken bød indenfor til et solidt tilbud på briller. Det viste sig da også hurtigt, at det ville blive en dag med stor aktivitet i butikken.

Travlt i synsprøverummet Dagen igennem var der livlig aktivitet butikken generelt og i synsprøverummet, og specielt dét var Rikke Petersen glad for.

- Det betyder selvfølgelig meget for mig som optiker, at vores kunder passer godt på deres øjne, og det hjælper vi dem gerne med. Derfor gør det mig altid glad, når der er travlt i synsprøverummet, fortæller Rikke Petersen og fortsætter.

- Det var en fantastisk dag, vi er stadig helt høje. Der var så mange inde og ønske tillykke og give gaver, at det var hel overvældende, fortæller Rikke Petersen.

Ekstra medarbejder på arbejde

At det kombinerede jubilæum og Open By Night ville tiltrække borgerne i Brønderslev og omegn, havde Rikke Petersen og Morten Snedker på fornemmelsen. Derfor havde de indkaldt ekstra mandskab til butikken, som holdt specielt længe åbent til kl. 22, og alle havde nok at lave.

- Det var godt, vi havde kaldt forstærkninger ind, for ellers havde vi løbet alt for stærkt, fortæller Morten Snedker og smiler.

Besøg af kunder, familie og venner

Både Rikke Petersen og Morten Snedker blev forkælet med gaver og lykønskninger fra både familie, venner, stamkunder og andre gæster. Handelsstandsforeningen var også forbi og og ønske tillykke. Louis Nielsens maskot Super Louis kom også forbi om aftenen og med bolcher til børnene.

Aftenen sluttede kl. 22, da de sidste kunder forlod butikken efter at have givet de sidste lykønskninger, og Rikke Petersen og Morten Snedker var begge enige om, at de gentager succesen om 10 år.

- Når vi begge fejrer 20 års jubilæum, gør vi det igen, fortæller Rikke Petersen og griner.

Gratis synstjek

Rikke Petersen og kollegerne forlænger tilbuddet og tilbyder gratis synstest med sundhedstjek resten af måneden.

- 50 procent af alle synstab kan undgås viser en rapport, vi har lavet sammen med Dansk Blindesamfund og sammen slår vi et slag for danskernes øjensundhed. Derfor tilbyder vi vores synstest med sundhedstjek gratis i hele juni, fortæller Rikke Petersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...