Mange folk og taler til reception med Henrik Louis Simonsen, der har været fotograf hos NORDJYSKE i 25 år

BRØNDERSLEV: Der var god stemning og masser af gæster på Landboskolen i Brønderslev fredag eftermiddag.

Her holdt pressefotograf Henrik Louis Simonsen 25 års jubilæum som fotograf hos NORDJYSKE. Rigtig mange mennesker mødte op for at fejre dagen med ham, og der var også mange, der holdt tale.

Her gik flere temaer igen: blandt andet at Henrik Louis Simonsen er fyldt med gode idéer og er glad for at gøre en indsats indenfor de rigtigt mange ting, han er blandet ind i - mange af dem i Brønderslev, som står hans hjerte nært.

Også for hans ihærdighed med kameraet var der ros.

- Du har været her og der og alle vegne med kameraet i Nordjylland og især i verdens navle - Brønderslev, sagde Lise Lassen, lokalredaktør i Vendsyssel.

Flere kom også ind på hans evner for det praktiske og for detaljer. Henning Krabbe fra menighedsrådet i Brønderslev, hvor Henrik Louis Simonsen er med til at holde styr på et stort kirkebyggeri, roste Henrik Louis Simonsen for hans viden og engagement - herunder at han har spillet en vigtig rolle i at få det helt rigtige lys i den nye kirke.

Der var også taler fra venner, familie og andre fra det lokale liv.

Der blev spist, grinet og hygget ved de mange borde, og et flere meter langt gavebord blev fyldt op med store mængder af gode sager.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...