Ellen Johansen har solgt blomster i en årrække

BRØNDERSLEV: Grønthjørnets Blomster runder i år et skarpt hjørne med 20 års jubilæum.

Det hele startede for 20 år siden med salg af juletræer og grøntsager, men i dag handler det mest af alt om blomster og dekorationer i alle afskygninger.

- Jeg lavede kun dekorationer til husbehov til at starte med. Efter noget tid kom jeg på blomsterbindingskurser, blev en del af Euroflorist og fik flere kunder udenfor Brønderslev, og i dag laver jeg sammen med mine dygtige medarbejdere alle typer dekorationer, siger Ellen Johansen.

Butikken har tidligere haft lokaler inde i Nygade i Brønderslev, men i dag foregår al handel ud fra butikken Søndergade 90, som er i tilknytning til den private bolig.

For hende er det dejligt at kunne være med til at skabe glæder hos kunderne med hendes blomster og dekorationer.

- Min motivation er at kunne arbejde med blomsterne og helst gerne selv levere dem til kunderne og se deres glade ansigter, når de modtager dem. Det er det hele værd, siger Ellen Johansen.

Ud over Ellen selv, har hun også to ansatte, hun er meget glad for og som er en stor hjælp for hende. Og hendes mand er også god til at hjælpe, hvis der er brug for en ekstra hånd i butikken.

- Man er nødt til at være en smule familiebaseret, for der går meget tid herude. Det er blevet en livsstil for os at have butikken, siger Ellen Johansen.

Ellen Johansen vil ikke love, at butikken holder ved 20 år endnu, men det er ikke planen, at hun stopper lige foreløbigt.

- Man bliver simpelthen i så godt humør, når man går blandt blomsterne hver dag. Jeg har ikke i sinde at stoppe. Jeg hænger i og er glad for at være her og arbejde med de mange flotte blomster hver dag, siger Ellen Johansen.

Jubilæet fejres på lørdag 29. september med et åbent arrangement, hvor alle er meget velkomne til at kigge forbi butikken.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...