Bålhøj Festival i Ø. Brønderslev er klar med årets første hovednavn

BRØNDERSLEV: Bålhøj Festivalen er nu klar til at præsentere det første hovednavn på sommerens festival, som finder sted lørdag 10. august næste år. Det er Johnny Madsen.

- Johnny Madsen Band står for klassisk rock´n´roll, der bliver spillet med hjerte, overskud og nerve. Det bliver første gang Johnny Madsen Band besøger Bålhøj Festivalen, skriver Bålhøj Festival i en pressemeddelelse.

I 2019 har Bålhøj Festivalen løftet musikbudgettet markant. Der er doneret 100.000 kr. fra den lokale Sparrekassefond.

- Johnny Madsen Bands efterårstour til 24 spillesteder rundt om i det ganske land har været et stort tilløbsstykke med fulde huse overalt. Derfor venter der også årets publikum på Bålhøj Festivalen en stor musikalsk oplevelse som sikkert er krydret med et par af Johnny Madsens kendte anekdoter om livet i Thyborøn og sammen med bandet, står der i pressemeddelelsen.

”Godt nyt” er seneste udgivelse fra Johnny Madsen, der kom i 2015.

- Publikum og pressen var begejstrede og den røg til tops på salgslisten og blev betegnet som det bedste Madsen album i mange år.

”Godt nyt” indeholder bl.a. sangene ”Godt nyt”, ”Twitter” og ”Aldrig mere” som sikkert bliver spillet på årets festival. Dertil kommer Madsens mange hits som ”Udenfor sæsonen”, ”Færgemanden”, ”Stjernenat”, One Man Band” med flere. Det bliver derfor en fantastisk oplevelse med Johnny Madsen Band, som består af Johnny Madsen, Knud Møller, Niels ”Nello” Mogensen, og Henrik From.

Billetsalget er netop gået i gang.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...