JKE og Njordrum har indledt et nyt designsamarbejde med et helt nyt arkitekttegnet køkken

JERSLEV: Naturens materiale er det fælles omdrejningspunkt for JKE og Njordrum, som har indledt et designsamarbejde. Resultatet er et arkitekttegnet køkken, som kommer til salg hos JKE og bliver køkkenet i Njordrums arkitekttegnede træhuse.

Nu bliver et nyt designsamarbejde mellem JKE og Njordrum fundamentet for endnu et arkitekttegnet køkken, hvor naturens materialer er omdrejningspunktet. Køkkenet er netop færdigt som prototype og er klar til at blive sat i produktion i Nordjylland, så det kan komme på markedet i første kvartal 2021.

Virksomheden Njordrum fra Aarhus udvikler og designer arkitekttegnede træhuse i moduler, mens JKE fra Jerslev i Nordjylland er kendt for køkkener i bæredygtige materialer som træ og linoleum. De to virksomheder slår deres to forskellige fagligheder sammen, og resultatet bliver et trækøkken med et helt nyt udtryk.

- Vi går efter en komplet designløsning i vores huse, og her spiller køkkenet en vigtig rolle. Derfor var vi på udkig efter en samarbejdspartner, vi kunne udvikle et nyt køkken til vores huse sammen med. Samtidig får vi mulighed for at bringe køkkenet ud til en langt større kundekreds gennem JKE’s butikker. Det er vigtigt for at få den bedste synergi i samarbejdet, siger Lars Vejen fra Njordrum.

- Vi deler den samme passion for de naturlige materialer og et nordisk design. Derfor kommer det nye køkken ikke blot til at passe ind i Njordrums arkitekttegnede træhuse, men imødekommer også de stadig flere forbrugere, som ønsker sig et køkken, der er lavet af bæredygtige materialer. Vores mål er, at vores køkkener skal blive grønnere og grønnere for hver gang, vi designer et nyt køkken,” siger Helle Fyllgraf, marketingdirektør ved JKE.

JKE har 14 butikker i Danmark, 10 i Sverige og 32 i Norge.

Virksomheden blev grundlagt i 1970 i Jerslev i Nordjylland. JKE er i dag ejet af Ballingslöv koncernen.

Njordrum er en dansk, Aarhus-baseret virksomhed, der har specialiseret sig i design og udvikling af nøglefærdige, arkitekttegnede træhuse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...