HÆDER: I et finalefelt bestående af tre nordjyske foreninger blev det Jerslev-Sterup IF, der blev kåret til Årets Idrætsforening 2020 i Nordjylland

DGI Nordjyllands årsmøde 2020 er blevet afviklet, og som vanligt var en vigtig del af programmet at hylde det nordjyske foreningsliv.

Det skete, da Årets Idrætsforening 2020 blev kåret under festlighederne - og i år blev vinderen Jerslev-Sterup IF.

Finalefeltet bestod af tre foreninger, som en jury under DGI Nordjylland havde udvalgt. Det var Svenstrup Badmintonklub, Vendia Fitness og Jerslev-Sterup IF.

I år er en del af afstemningen til Årets Idrætsforening foregået online, hvor alle DGI Nordjyllands medlemsforeninger har haft én stemme pr. forening.

Derved har de haft mulighed for at være med til at bestemme, hvem der skulle være Årets Idrætsforening i Nordjylland– og det endte med, at Jerslev-Sterup IF løb med den fornemme titel.

- Vi er enormt stolte over at modtage den her pris som en stor anerkendelse af det daglige arbejde, som vi alle sammen gør i Jerslev-Sterup IF. Det giver en masse motivation for alle de frivillige og hele foreningen, fortæller Mads Thomsen, der er formand for Jerslev-Sterup IF.

Det hele kulminerede med hyldest og stor applaus fra de 131 fremmødte delegerede til DGI Nordjyllands årsmøde, mens foreningen blev hyldet fra scenen. Med prisen følger 20.000 kr. til foreningen.

Jerslev-Sterup IF har de seneste år udviklet sig og arbejdet målrettet med tiltag for at forbedre rammerne for medlemmerne, de frivillige og lokalsamfundet. Tiltagene har bl.a. været:

Etablering af Jerslev Multipark i samarbejde mellem kommune, skole og foreningen. Multiparken består bl.a. af parkourbane, multibaner, skatebane, løbesti rundt i byen, udendørs klasselokale og atletikbane.

Foreningen tilbyder i dag e-sport som ny aktivitet for at tiltrække nye og andre målgrupper end tidligere.

Sammenlægning af foreningens fitness- og gymnastikafdeling, så det i dag hedder JSI Motion. I denne afdeling har foreningen lavet en ny organisering i stedet for den traditionelle bestyrelse.

Afdelingen har 11 arbejdsgrupper, som de frivillige opgaver er øremærket ned i.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...