Orkester med Miriam Mandipira i front kan opleves i Brønderslev

BRØNDERSLEV: Fredag den 22. november kan Jazz9700 fejre deres 25. koncert. Det bliver i selskab med Miriam Mandipira, Caroline Bugala, Kjeld Lauritsen og Espen Laub.

Det sker til Dinner + Jazz i Den Runde Pavillon.

I front er sangerinden Miriam Mandipira. Med rødder i Zimbabwe har hun de senere år været et kærkomment indslag på den danske jazz- og bluesscene. Inspireret af blandt andre Ella Fitzgerald og Aretha Franklin har hun sunget sig ind i de danske hjerter. Med Miriam Mandipira venter der en oplevelse på højde med de bedste internationale stjerner.

Violinisten Caroline Bugala dukkede spontant op til en af Kjeld Lauritsens jamsessions på La Fontaine for et par år siden og lagde publikum ned med sit fantastiske spil, og hun har siden været en kær gæst.

Hendes spil er rodfæstet i mange års studier på klassisk violin, men da hun mødte jazzen var en stor kærlighed født. Hendes eminente teknik og dybe rødder i swingende sigøjnerjazz giver afsæt for denne koncert, der når vidt omkring med afstikkere til Blues, Latinamerikansk musik og måske også en lille tango.

Så bliver det ikke dårligere af, at Kjeld Lauritsen har sit store orgel med og at trommeslageren Espen Laub på trommer (oprindelig fra Hjørring) har udviklet sig til en af landets allerbedste bag gryderne.

Koncerten vil forme sig som et overflødighedshorn af følsomme og medrivende øjeblikke. Musik fra både Europæisk og Amerikansk jazztradition, og med afstikkere til det rige afrikanske rytmiske univers.

Koncerten arrangeres som dinner og jazz, og det kræver køb af billet inden arrangementet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...