Der bliver mulighed for at synge med på irske sange

BRØNDERSLEV: Musikforeningen Shamrock holder søndag 8. december klokken 14 sæsonens sidste arrangement i Den Runde Pavillon.

Foreningens formand. Erik Bendtsen, oplyser, at det bliver en ”Jule singersafternoon” med julehygge med fællessang, gløgg og æbleskiver.

Han melder også om, at Shamrock har haft årets sidste koncert, det var nummer ni, og det var med sanger og sangskriver Mads Toghøj og Rødderne.

- Det blev en aften med sange fra hjertet og en fortættet stemning blandt det lydhøre publikum i den pænt fyldte pavillon. Vi hørte sange fra Mads seneste album Rødder, hvor også Rødderne medvirker. Det er dygtige musikere, og især Jens Varmløse imponerede med sit alsidige og suveræne spil. Der var også spritnye sange og enkelte af morfaderens Fisker Thomas sange, der blev fremført med respekt og kærlighed, beskriver Erik Bendtsen.

Næste skridt fore foreningen bliver en nytårskoncert 1. februar, og her har de fået The Dublin Legends - ”The Dubliners” til Brønderslev.

Der er kendte for mange sange og klassikere som fx ”Whiskey in The Jar”, ”The Wild Rover” og ”Molly Malone”.

Shamrock skriver om bandet:

- Under navnet The Dublin Legends har Sean Cannon, Shay Kavanagh, Paul Watchorn og Gerry O’Connor besluttet sig for at videreføre den musikalske arv, som blev grundlagt af Ronnie Drew, Luke Kelly, Ciaran Bourke, Barney McKenna og John Sheahan tilbage i 1962.

Foreningne har også en fejring af Skt. Patricks Dag 13. marts i sigte.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...