Brønderslev Skytteforening byder indenfor i efterårsferie, hvor man kan prøve at skyde

BRØNDERSLEV: Brønderslev Skytteforening holder åbent hus som en del af Skydesportens Dag lørdag 12. oktober i begyndelsen af efterårsferien.

Her kan man prøve noget nyt og anderledes, oplyser foreningen i en pressemeddelelse, hvor de skriver:

- Kom og oplev, hvad det kræver at sigte og ramme plet med et rigtigt våben og bliv klogere på, om skydning er noget for dig.

Det foregår fra kl. 10 til 15, hvor instruktører står klar til at introducere til våben og teknik, så folk kan prøve at skyde med enten riffel eller pistol.

- Du får en smagsprøve på, hvad skydesport er og finder ud af, hvad der skal til for at blive en dygtig skytte, oplyser foreningen.

Skydesportens Dag er et landsdækkende arrangement, der bliver afholdt i et tæt samarbejde mellem DGI Skydning og lokale skytteforeninger. Formålet med arrangementet er at vise, at skydning er en spændende og udfordrende idræt, hvor hele familien kan være med på tværs af generationer”.

- Vi vil også gerne vise, at skydning er meget andet og mere, end det man ser i actionfilm og skydespil. Det handler ikke bare om at ”plaffe” løs. Tværtimod er det en seriøs sport, der kræver koncentration, træning og mentalt nærvær. Det at stå på skydebanen skaber ro og fokus og kræver ikke mindst, at man kan lægge telefon og iPad væk og skrue ned for tempoet, oplyser Jakob Nielsen, der er konsulent i DGI Skydning.

Sikkerhed har første prioritet til Skydesportens Dag, og loven kræver, at man skal vise gyldigt id, hvis man vil prøve at skyde.

- Derfor skal alle deltagere huske at medbringe billed-id eller sygesikringsbevis i kombination med et andet id-kort.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...