Forening opfordrer danskere til at komme til fællesspisning med indvandrere

BRØNDERSLEV: ”Flygtningevenner i Brønderslev Kommune” har som sin vigtigste opgave at bringe danskere og flygtninge sammen.

- Vi kan glæde os over, at det i høj grad lykkes på arbejdsmarkedet, hvor flere og flere flygtninge har fået fodfæste, og hvor arbejdsgiverne har opdaget at flygtninge er en mulighed for at løse problemer med for få arbejdere/ansatte. Men vi vil også gerne have, at flygtninge i fritiden har en dansk kontaktperson, de kan henvende sig til, når de fx ikke forstår et brev fra kommunen, siger Frede Hansen, fmd. for Flygtningevenner i Brønderslev Kommune.

Derfor arrangerer foreningen igen til fællesspisning, men denne gang er konceptet lidt anderledes end sidst, hvor man bare skulle møde op, og hvor herboende flygtninge havde lavet masser af mad.

Denne gang Flygtningevenner Brønderslev gerne have tilmeldinger på email-adressen helleogfrede@post.tele.dk, og danskerne bedes lave lidt mad forinden – som de så kan lade indgå i en fælles buffet. Man får altså mulighed for at smage indvandrernes mad, og man får mulighed for at møde herboende flygtninge.

Det sker 4. december kl. 17.30 i Fælleshuset (Mælkebøtten) på Niels Bohrs Plads i Brønderslev, og man må meget gerne tage sine børn med.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...