Intech har været på stor messe i Rusland i uge 28 med nyt setup og flere ordrer med hjem.

BRØNDERSLEV/RUSLAND: Brønderslev virksomheden Intech har været på messe i Rusland, og endnu en gang kommet hjem med en række ordrer til russiske kunder, oplyser Intech.

- Vi har haft nogle rigtig gode dage i St. Petersborg på Seafood messen som henvender sig til Seafood ombord i Fisketrawler specielt Rusland, Japan og Korea Vi har lavet en speciel stand, hvor der køre fire forskellige videoskærme som viser en stor udvalg af projekter som vi har lavet igennem tiden samt vores helt nye produktprogram, oplyser Leif Carøe Andersen, direktør i Intech.

- Rusland er et specielt sted at være med på messe. Det er uhyggelig dyrt at deltage og få fragtet udstyr frem og tilbage. Derfor har vi udviklet et helt nyt setup på vores stand. I stedet for masser af kvadratmeter og masser af maskiner, og et tidligere budget på lige under en million, kan vi nu det gøre for langt mindre og med er rigtig flot udtryk og design, som har bevist at vi får kunder ind på standen, selvom vi ikke har alle maskiner med.

- Vi glæder os virkelig over, vi kommer hjem med denne succes og igen kan fylde russiske ordre i ordrebogen, slutter Leif Carøe Andersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...