Virksomhed holder Åbent Hus og arbejdslørdag, hvor folk kan se, hvad de laver

BRØNDERSLEV: Intech International, der laver maskiner og teknologi til fiskeriet, holder åbent hus lørdag 26. januar i deres bygninger i Erhvervsparken i Brønderslev.

Her kan alle interesserede komme og se, hvad virksomheden laver - og stille spørgsmål.

Marketingschef og kommunikationsansvarlig Anette Juul Larsen fortæller, at dagen er kommet i stand efter flere opfordringer.

- Vi er blevet spurgt om det flere gange over længere tid, hvor folk egentlig har vist stor interesse for at ville se vores virksomhed. Vi fik en stor udvidelse af vores lokaler i efteråret 2017, hvor vi fik 3500 kvadratmeter mere, og folk har vist stor interesse både fra offentligheden og fra medarbejdere, hvor pårørende og familie gerne vil se, hvor de bruger deres tid. Så nu tog vi skridtet, fortæller hun.

Dagen vil forløbe, så det mest muligt ligner en almindelig arbejdsdag, og stort set alle er på arbejde den dag.

- Så kan gæsterne gå rundt og spørge i produktionen og på kontoret, hvad folk laver, og de kan stille alle de spørgsmål, de nu har lyst til, fortæller Anette Juul Larsen.

For Intech er dagen også en chance for at vise sig selv frem.

- Vi er også interesserede i at vise os selv frem som en attraktiv virksomhed, hvor vi har det godt, og hvor der er meget gang i den. Vi ansætter og søger også løbende, så når vi får åbnet døren får vi også vist os, så folk kan se, om de kan se sig selv her, forklarer Anette Juul Larsen.

Det hele foregår fra klokken 9 til 13, og der er også planer om at fyre op under virksomhedens store rejekoger, ”Connie” - den kan man koge røde pølser, så gæsterne kan få lidt at spise.

Gæsterne kan også se videoer, hvor man kan se, hvordan det ser ud, når Intechs maskiner kommer ud at virke på både og til lands.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...