Nu kan du snart gå til e-sport i Jerslev, og der inviteres til infomøde 20. maj om de kommende e-sportsaktiviteter

JERSLEV: Nu bliver e-sport i Jerslev en realitet, og folkene bag er nu klar til at invitere til infomøde med JSI e-sport og DGI Nordjylland.

Det sker på Borgen i Jerslev mandag 20. maj klokken 18.30.

Her inviterer foreningerne forældre, spillere og andre interesserede til informationsmøde om de kommende e-sportsaktiviteter i Jerslev.

Mads fra JSI e-sport vil fortælle om klubben, hvad status er lige pt., og så vil Lasse Lifland Kjær fra DGI Nordjylland fortælle generelt om e-sport.

Kurt Bering, formand Jerslev Borgerforening fortæller, at de stadigvæk arbejder på at finde undervisere til e-sportsholdet, og de arbejder stadig på, at kunne tilbyde e-sport som valgfag i 8. og 9. klasse på Toftegårdsskolen.

Finansieringen af e-sport i Jerslev er allerede helt i hus, da de har modtaget stor støtte fra Sparkassen Vendsyssels Fond, SE vækstpulje Nyfors og Landdistriktspuljen.

- Vi havde det første møde omkring e-sport i Jerslev i februar måned. Det er takket være de tre sponsorer, at vi er kommet i gang så hurtigt, og det er vi meget tilfredse med, siger Kurt Bering.

E-sporten får hjemme på 1. sal af Borgen i Jerslev.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...