BRØNDERSLEV: Det var planen, at midtpunktet for Lyserød Lørdag 6. oktober i Brønderslev skulle have været et stort cykelløb rundt i byens gader.

Men det blev kun til fire cyklister, men det tager handelschefen dog med ganske godt mod.

- Det er gået rigtig stille og roligt. Der var kun fire tilmeldte, men vi havde det virkelig sjovt. Selvom der kun var fire ude og cykle, så kom mange forbi og gerne ville betale for at støtte indsamlingen og være del i lodtrækningen om præmier blandt de tilmeldte, siger Lars Bisgaard Andreasen.

Cykelløbet og flere andre aktiviteter i byen samlede ind til Kræftens Bekæmpelses indsamling: Støt Brysterne.

Selvom der ikke kom mange op på cyklerne, så var det alligevel en god dag i Brønderslev, mener handelschefen.

- Det var mange mennesker i byens butikker, og humøret var godt, så det har været en god dag.

Hvor mange penge, der blev samlet ind, vidste handelschefen ikke lørdag eftermiddag, men han forventer et ret godt bidrag til Støt Brysterne.

Han er heller ikke bleg for at love, at cykelløbet vender tilbage næste år og forhåbentligt også med mange flere deltagere.

- Dem jeg talte med om cykelløbet, synes også det var skægt og en god ide, selvom de ikke selv var på cyklen. Vejret har heller ikke været helt med os, men vi gør det næste år, det her slår os ikke ud. Sådan noget her skal bare skydes i gang, og vi prøver gerne igen, siger Lars Bisgaard Andreasen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...