Fire personer fra BI fik legat for deres indsats - og der var også penge til e-sport på BI’s generalforsamling

BRØNDERSLEV: BI-humørlegatet er blevet uddelt på Brønderslev Idrætsforenings generalforsamling. Spar Nord forvalter legatet, og direktør Annette Drivsholm oplyser, at det i år gik til Peter Christian Larsen og Jacob Libak Hansen fra håndboldafdelingen, til Jens Knudsen fra bordtennisafdelingen og til Helle Bønnelykke fra fodboldafdelingen.

Humørlegatet er for trænere og ledere som påskønnelse for en god indsats. Der blev bevilget 2000 kroner til hver forening.

Jacob Libak Hansen og Peter Christian Larsen er U-14 pigetrænere i håndboldafdelingen og var indstillet for deres dygtighed og positivitet som trænere.

Jens Knudsen var indstillet på baggrund af hans mange år i bordtennisklubben, hvor han har haft mange funktioner. Helle Bønnelykke var indstillet for at være en stor støtte for den nye bestyrelse gennem det seneste år og for at være en ukuelig ildsjæl, som tager en masse ansvar.

På generalforsamlingen modtog BI’s e-sportsafdeling også støtte, de fik 10.000 kroner fra Spar Nord fonden til et længe ønsket lydanlæg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...