Brønderslev Bibliotek har inviteret Advokathus Nord til at gøre folk klogere på lovgivningen og til at give gode råd om fremtidsfuldmagter.

Det sker på Brønderslev Bibliotek mandag 14. september kl. 16 – det er gratis at deltage og ingen tilmelding.

Det oplyser Brønderslev Bibliotek, der skriver:

- Fremtidsfuldmagten udarbejdes, mens man stadig er sund og rask og kan bestemme, hvem man ønsker, der må handle på ens vegne og træffe vigtige beslutninger, hvis det bliver nødvendigt. En fremtidsfuldmagt sættes først i kraft engang ud i fremtiden, hvis man bliver syg eller svækket og mister evnen til at tage vare på de økonomiske eller personlige forhold.

Alle over 18 år kan lave en fremtidsfuldmagt og formålet er at sikre fremtiden.

- Med fremtidsfuldmagten ved man, at man aldrig kan blive umyndiggjort, hvis man en dag ikke længere kan varetage dine egne interesser.

16. september har Brønderslev Bibliotek et arrangement med titlen ”Når demens flytter ind”.

- I forbindelse med Huskeugen kan man høre Nina Harboes personlige fortælling om at leve med demens tæt inde på livet. Hun fortæller om de store forandringer i livet både før og efter hendes mand Steen fik konstateret demens. Om de mange svære beslutninger, tab og om at sige farvel. Nina Harboe er uddannet socialrådgiver og skrevet to bøger om demens. ”Kan jeg sygemelde mig hos Gud?”, som bygger på dagbøger og ”I morgen er en ny dag”, der er en brugsbog for pårørende til demens, oplyser biblioteket.

Det foregår kl. 16 og er også gratis at deltage og ingen tilmelding.

Begge arrangementer er Brønderslev Biblioteks bidrag i anledning af Alzheimers årlige Huskeuge i uge 38 – en uge med stor national fokus på demens.

- Brønderslev Kommune har arrangeret en række sjove, spændende og gratis oplevelser for borgere med demens og deres pårørende samt alle andre interesserede.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...