9. marts spiller Creendence Tribute alle de kendte sange med Creedence Clearwater Revival i BASaren

BRØNDERSLEV: Er du til klassisk rock og Creedence Clearwater Revival (CCR), så er der godt nyt. Creedence Tribute kommer til BASaren i Brønderslev 9. marts og giver dig mulighed for at swinge med på de mange kendte rocknumre.

I en pressemeddelelse skriver BASaren, at rockscenen invaderes af kopi og revivalbands, men at der har været et stort tomrum. når det gælder CCR.

- Derfor er vi glade for at præsentere Creedence Tribute i BASaren lørdag den 9. marts. Creedence Tribute begejstrer og tilfredsstiller alle CCR-entusiaster, siger Arne Mogensen fra Brønderslev Amatør Scene i pressemeddelelsen.

Om CCR og Creecence Tribute skriver oplyser BASaren:

- CCR blev efter sit gennembrud i 1969 USA`s mest populære rockband. Det skete med mega hits som Proud Mary, Bad Moon Rising, Who´ll Stop The Rain, Down On The Corner, Travelin`Band, Cotton Fields, Have You Ever Seen The Rain, Hey Tonight, Hello Mary Lou, og mange flere, alle solgt i milliontal over hele verden. Ved at være tro mod CCR´s materiale og tanker mener Creedence Tribute at de leverer den bedste hyldest til CCR, og det betyder, at de ikke laver egne fortolkninger eller nye arrangementer. Selv om CCRs originale iørefaldende hits umiddelbart lyder let tilgændelige er de faktisk overordentlige svære at kopiere, og i bandet er derfor gået særdeles grundigt til værks med en stram balance for præcist at ramme den unikke fusion af rockabilly, R´n´B, og Cajun som gjorde CCR til noget helt specielt.

Creedence Tribute består af sanger Casper Hundebøl, guitaristerne Jan Mols og Jacob Jensen, trommeslager Martin Pagaard Wolff og bassist Jan Wolff.

Koncerten er lørdag 9. marts kl. 21.00 i BASaren.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...