Springbræt Festival fyldte Hedelund med musik og glade gæster for fjerde gang

BRØNDERSLEV: Fredag 10. maj var der fest og glade dage, da den fjerde udgave af Springbræt Festival blev afviklet på friluftscenen i Hedelund.

Borgmester Mikael Klitgaard (V) åbnede festivalen. Han lagde stort fokus på, at Springbræt Festival indbød til hygge og samvær, som kan være med til man har det godt og bliver fyldt med livsglæde.

Livsglæden var også nem at spore blandt publikum, som allerede fra start af sang med og bevægede sig til tonerne fra scenen, som Møllebanden fik lov til at indtage som det første band.

De lagde fra land med ”Kald det kærlighed”, og derfra blev stemningen og humøret kun højere.

Springbræt Festival er lavet med udgangspunkt i beboerne og brugerne af de forskellige bosteder i Brønderslev Kommune, men hele Nordjylland var inviteret med til at være en del af festen.

Konferencier Ole Frandsen så frem til en god dag i Hedelund, og han var glad for at kunne åbne denne fjerde udgave af Springbræt Festival.

- Det er virkelig livsbekræftende at være med til. Det er skønt at se, hvordan der bliver haglet igennem på scenen, og hvordan folk nyder at være her, siger Ole Frandsen.

Springbræt Festival lever af salget af mad, drikke og merchandise på dagen, og de er afhængige af en stor mængde frivillige.

Ud over Møllebanden så spillede også Martin Zakariasen, Springbrætbandet Alberte Bønkel & Co og Daniel Jul Andersen med band ved dette års Springbræt Festival.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...