Vandt et køkken fra Jerslev i Lykkehjulet

BRØNDERSLEV: 36-årige Anna Krogholm fra Hjørring var én af de heldige deltagere i det tilbagevendte tv-program Lykkehjulet på TV2, som i én uge blev sendt i anledning af tv-stationens 30 års fødselsdag i begyndelsen af oktober.

Selv var hun stor fan af programmet, da det tidligere blev sendt på TV2.

- Jeg så det lige så meget jeg kunne. Jeg havde også et Lykkehjulet-brætspil, som jeg lokkede familier og venner med til at spille, afslørede hjørringenseren i den nye version af tv-programmet.

Anna Krogholm gættede sig til ordgåder, personer og meget mere til et hav af præmier til en samlet værdi af over 200.000 kr.

Der var både de obligatoriske Lykkehjulspræmier som smykker, gryder, boliginteriør, plejeprodukter og den traditionelle plaid.

Den 36-årige hjørringenser deltog i ugens første program, hvor hun klarede sig igennem til bonusrunden, hvor hun gættede begrebet; Sejrsrus. Det udløste en præmie på et køkken fra Jerslev-virksomheden JKE til 100.000 kr.

Torsdag kom så dagen, hvor hun skulle have overbragt sin præmie fra JKE Køkkener i Brønderslev.

- Jeg ved ikke helt om jeg selv skal have køkkenet. Det har jeg ikke besluttet mig for endnu, afslørede den glade vinder, som netop selv lige har fået nyt køkken derhjemme.

Anna Krogholm klarede sig videre til og med dag to, hvor hun vandt bonuspræmien fra MyHome til en værdi af 50.000 kr ved at gætte navnet på tv-serien ”Badehotellet”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...