Oplandsavisens testredaktion mødt med gitter og låst dør - denne gang tester vi Blach & Co

BRØNDERSLEV: Julelys i gaderne eller ej, så kan livsstilsbutikken Blach & Co, på grund af sit navn, vel godt kalde juletiden for ”Blach Christmas.” Og mørkt er det.

Gitteret er nede og butiksejer Christina Blach har forskanset sig bag en låst dør, da Oplandsavisens udsendte forsøger at komme ind for at tjekke, hvor hurtig butikken er til at pakke en julegave ind. Vi får kun adgang via en ”hemmelig” bagdør, men må samtidig indrømme - efter at tjekket vores noter - at Oplandsavisen på forhånd var orienteret om, at butikken først åbner kl. 11 på hverdage. Så altså absolut ingen grund til at diske butiksejer Christina Blach, der stiller beredvilligt op i denne aldeles uvidenskabelige undersøgelse af, hvor hurtige byens butikker er til at pakke julegaver ind. Flere butikker er med på julespøgen og klar til at kæmpe om titlen som byens hurtigste pakkenisse.

Denne gang er det altså en ny modig deltager: Christina Blach fra livsstilsbutikken Blach & Co, Algade 7 i Brønderslev.

På kant med reglerne?

Christina Blach tester med det samme, hvor langt konkurrencereglerne kan strækkes, når det handler om sløjfer.

- Jeg plejer altså at lave sådan en her, som er rigtig fin og skiller vores pakker ud fra de andres, forklarer hun, mens hun binder en ... øhh, sløjfe?

Oplandsavisens overfladiske research viser, at Christina Blachs kreation med lidt god vilje falder ind under kategorien ”et faselåst kredsløb”, bedst kendt fra elektroniske kredsløb som ”faselåst sløjfe” eller PLL, (engelsk forkortelse af Phase-Locked Loop). Dermed kan butikkens kreation, der er lige så sjælden som hjemmesko til gallamiddag, godt godkendes som en sløjfe.

Testen kan begynde.

Christina Blach lægger godt fra land. Allerede syv sekunder inde i testen vender skotøjsæsken bunden opad og er på vej ind i gavepapiret. Sekunder senere er papiret lukket og nu skal der bruges bånd til at lave den finurlige PLL-sløjfe. Christina Blach er også uddannet sygeplejerske og nurser virkelig om pakken. Elegant bliver den, men tiden går. Det komplicerede sløjfekredsløb giver dog en rigtig fin sluttid på 01:04,57, altså godt og vel et minut, og det sender Blach & Co ind på en foreløbig 4. plads.

- Jeg vil gerne lave flotte pakker, og det synes jeg er lykkedes, siger Christina Blach, der er godt tilfreds med resultatet.

Men hvad betyder egentlig, det der Co i butikkens navn?

- Det dækker over, at min familie også er med. Min mand hjælper med regnskaberne og min datter hjælper også godt til med det hele, siger Christina Blach, der altså nu sender sig selv og hele CO ind i konkurrencen med en rigtig flot tid.

Den foreløbige stilling i pakkestriden:

1. Støj med tiden 0:42,064 - godt og vel 42 sekunder.

2. Noor med tiden 0:52,739

3. Kop & Kande med tiden 1:00.054.

4. Blach & Co med tiden 01:04,571

5. Skoringen med tiden 1:16,589.

Den endelige vinder offentliggøres i Oplandsavisen 18. december.

Pakkedysten

Opgaven er simpel: Pak en tom skotøjsæske ind i julepapir med sløjfe hurtigst muligt. Alle flader skal være dækket af gavepapiret. Oplandsavisen har skotøjsæsken med, og reglerne er kort og godt:

1: Butikken bestemmer, hvem der skal løse opgaven, hvordan den løses, og hvor meget tid der skal bruges på at nusse med detaljerne.

2: Tiden startes, når butikken melder klar og stoppes, når butikken melder færdig.

3: Vinder af konkurrencen er butikken med den hurtigste indpakning.

4: Der vil efter konkurrencen være hædrende omtale af den flotteste indpakning.

5: Det hele handler om at få julesmilet frem :-)

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...