Brønderslev Handel melder om en god aften - vil gerne øget samarbejdet med lokale kræfter

BRØNDERSLEV: Torsdag var det halloween med open by night i Brønderslev, og handelschef Lars Bisgaard melder om, at det gik godt.

- Vi havde flere børn til underholdning, end vi havde sidste år, det var vi faktisk rigtig glade for. Vi fik delt al kage og slik ud, da vi pakkede sammen klokken halv ni, var der ikke mere tilbage, fortæller han.

Han oplyser også, at de foreløbige meldinger fra de handlende er positive, da de har haft samme omsætning som sidste år.

- Der var pænt med folk i gaderne, men når vi kommer til det tidspunkt på året, der det mere inde i butikkerne, folk er, og der er ikke udendørs servering. Vi har lavet mange liter kaffe, der også blev drukket, fortæller Lars Bisgaard.

Om halloween-temaet fortæller han, at det er med at ramme en balance, hvor børnene ikke bliver bange.

Der var også underholdning med Grev Rarcula, som netop skulle være mere rar end uhyggelig.

- Det skal være en hyggelig aften med et lille hint af uhygge, men ikke så børnene er bange for at gå ned i byen. Det skal være en god aften for dem.

Det er planen, at man næste år vil have lidt færre dage med aftenåbent, men at man fejrer halloween på en anden måde og i dagtimerne.

- Hvordan det bliver ved vi ikke endnu, siger Lars Bisgaard.

Og så vil Brønderslev Handel gerne have mere samarbejde med de lokale foreninger om arrangementerne.

- Er der nogle foreninger, der synes de vil være med i sådan et arrangement, så må de endelig kontakte os. Jo flere vi er om at lave sjov og ballade, jo bedre, siger Lars Bisgaard, der hellere vil trække på lokale kræfter end at bruge nogle udefra.

Senest havde Brønderslev Handel en motionsdag op til efterårsferien, hvor blandt andet Nordjyllands Idrætshøjskole var med, og i sommer var der open by night med wild west tema, hvor BAS (Brønderslev Amatør Scene) var med og lavede hold-ups i flere forretninger i løbet af aftenen. Her stillede Brønderslev Rideklub også med ponyridning.

Denne gang kunne man møde lokale racerkørere, der havde deres biler med ned i byen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...