Det er gået stærkt for de to iværksættere, Stinus Juul og Casper Nielsen. For blot halvanden måned siden åbnede de to et storkøkken i det tidligere Kvisthuset på Luneborgvej i Tylstrup. Og nu har makkerparret så fulgt trop med en restaurant på Vestergade 46 i Brønderslev. Begge steder under overskriften Foderbrættet og med håndlavet mad som bærende koncept.

Den nye afdeling i Brønderslev omfatter også en lille restaurant, som dog af gode grunde fortsat ikke er åben.

- Men vi glæder os selvfølgelig rigtig meget til at tage imod spisende gæster, når det bliver muligt. Foreløbig nøjes vi med mad ud huset, fastslår Stinus Juul.

Han har tidligere drevet netop Kvisthuset, der i sin tid leverede mad til selskaber af alle størrelser. Siden har han arbejdet med flere andre aspekter af restaurationsbranchen og er blandt andet medejer af en erhvervsmæglervirksomhed, der formidler salg af restauranter.

- Men jeg har savnet det, jeg er rigtig god til - nemlig at lave mad. Og så kontaktede jeg min gode ven, Casper. Han var med på idéen om at åbne Foderbrættet i de gamle lokaler, tilføjer Stinus Juul.

- Og da muligheden så bød sig her i Brønderslev, slog vi hurtigt til, supplerer Casper Nielsen.

- Vi havde nemlig også en fælles drøm om en restaurant, og her var Brønderslev oplagt, siger han, mens de to sammen konstaterer, at den gode danske mad suppleret med grillvarianter af høj kvalitet allerede har vist sig at være en succes.

På Foderbrættet må kunderne nemlig ikke nøjes med frost- og præfabrikerede produkter. Der satses på råvarer i topklasse. Eksempelvis er den grillstegte rødspætte leveret frisk fra havet, ligesom bøffen i burgeren naturligvis ikke er forstegt og standardiseret.

- Vi vil vise, at man godt kan lave god og simpel mad i den bedste kvalitet og til overkommelige priser. Men fabriksfremstillede produkter går vi så vidt muligt udenom. Derfor sylter vi blandt andet også vores egne rødbeder, agurker og løg, forklarer Stinus.

De to slår naturligvis også et slag for den nye restaurant.

- Stedet hedder jo Foderbrættet, så vi har udsmykket restauranten med en masse fuglefigurer. Det skulle gerne bidrage til at skille os ud fra mængden. Og vi ser meget frem til at åbne for de spisende gæster, lyder det fra Casper og Stinus.

Foreløbig nøjes de to dog med take away samt levering til selskaber. Det har indtil videre også været nok til at holde dem travlt beskæftiget – både i Tylstrup og Brønderslev. Opstarten har budt på masser af leverancer til jul og nytår. Ligeledes nyder Foderbrættet god efterspørgsel på blandt andet tapas og danske klassikere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...