Jerslev Husflid viser deres arbejde frem på biblioteket

BRØNDERSLEV: 1. november er det Håndarbejdets Dag i Caféen på Brønderslev Bibliotek. Det er en landsdækkende dag, som i Brønderslev markeres ved, at Jerslev Husflidsforening samler nogle til udstilling og arbejdende værksted i caféen på Brønderslev Bibliotek.

Her vil de dagen igennem vise nogle af deres aktiviteter af forskellige slags, så håndarbejde bliver præsenteret bredt. oplyser Jerslev Husflid.

- Vi er på udstillingen for nærmere information og snak om håndarbejde i hele åbningstiden fra 10-17, og alle er rigtig hjertelig velkommen, skriver Maja Bundgaard fra Jerslev Husflid.

Man kan også komme og strikke og nørkle sammen med de andre aktive deltagere, og man kan se på udstillingen.

I Jerslev Husflidsforening er der mange forskellige grupper med blandt andet knipling, strikning, patchwork, vævning, keramik, smykkefremstilling, broderi, pileflet og filt. Og der er plads til flere medlemmer.

- Vi har en kreativ, dejlig, hyggelig og velfungerende husflidsforening i Jerslev med ca. 150 medlemmer fra det meste af Vendsyssel, bl.a. fra Frederikshavn i nord og til Svenstrup i syd, oplyser Maja Bundgaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...