Lørdag 19. september var en rigtig god efterårsdag, hvor tågen hang tungt over Brønderslev Golfklub fra morgenstunden, hvor der skulle spilles Jyske Banks sommerhulspil.

Det betød, at da de første spillere skulle ud i semifinalen på blå 1, var der stadig meget tåget, de kunne ikke se hvor de slog hen, men da det var dygtige spillere, var der ingen tvivl, alle lå midt på fairway.

Sådan skriver Brønderslev Golfklub, der melder om en dag, hvor man efter fire timer kunne putte ud på hul 18, hvor finalisterne endelig blev fundet.

- Claus Mortensen og Oliver Mortensen vandt over Marc Kristensen og Nicolai Arentsen, hvilket betød at, Claus og Oliver skulle spille finale mod Majbritt Iversen og Claus Iversen efter en kort frokost.

Tågen var lettet, og spillerne gik ud på blå 1, som de delte, men derefter gik det galt for familien Iversen, Oliver og Claus spillede over evne, og på hul 14 tabte Iversens. Claus var godt hjulpet af Oliver som lavede 5 birdies på 14 huller, oplyser golfklubben.

Tabersiden, som spillede om 3. og 4. pladsen, blev spillet af Per Kollerup Jensen og Emil Losange, som spillede mod Helle Bredal Christensen og Simon Bredal Christensen. Her vandt Helle og Simon på hul 17.

- Vores sponsor, Jyske Bank, mødte op med Claus Skibsted der overrakte præmierne. En rigtig herlig dag i golfklubben, selvom coronaen var blusset op igen og der var påbud om mundbind i klubben, konkluderer klubben.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...