Alle er velkomne til selv at sælge deres lopper eller nye varer på markedsdag på museet

BRØNDERSLEV: Der handles og krejles, når Vildmosemuseet holder købmands- og markedsdag søndag 24. juni fra kl. 10-16.

Museet holder åbent i den gamle købmandsbutik fra 1934, hvor mosekøbmanden står parat til at betjene kunderne og sælge gode gammeldags varer.

Uden for forretningen vil der være kræmmere og boder, så der er rig mulighed for at gøre en god handel.

Sælgere velkomne

Der er dog rigelig plads på museet til flere handlende, så har man en lille sælger i maven, er man meget velkommen.

- I Brønderslev og omegn har der altid været tradition for at handle og afholde markeder, fortæller museumsinspektør Anders Rydahl-Jensen fra Museerne i Brønderslev Kommune, der søger aktører, som kunne tænke sig at sælge og markedsføre deres produkter på en stand.

Har man en gårdbutik, gør noget i lokale fødevarer eller går man op i forskelligt husflid, er man meget velkommen til at henvende sig til museet, hvis man er interesseret i at få en stand på købmandsdagen. Andre idéer til stande er også velkomne.

Lopper også velkomne

- Det vi i dag kalder bæredygtighed var i gamle dage en selvfølge for at få ressourcerne til at strække. I vore dage er genbrug retro, men tidligere var det en nødvendighed for at sikre familiens eksistens, fortæller Anders Rydahl-Jensen.

Skulle børn eller voksne have lyst til at tjene lidt ekstra på at sælge deres brugte legetøj eller husgeråd ved museets bagagerums- og trailermarked, er man også meget velkommen til at henvende sig. Stadepladserne er gratis.

Er man interesseret i at deltage i arrangementet som privat eller erhvervsdrivende skal man blot henvende sig til museet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...